Informatie

Wat zijn de annulatievoorwaarden?

Annulatie 3 maanden voor datum: proef + geen annulatiekost

Annulatie 2 maand voor datum: proef + € 45,00 annulatiekost

Annulatie 1 maand voor datum: proef + € 70,00 annulatiekost

Annulatie na 30 dagen voor datum: volledige kost

Wat is een proefmake-up/opsteekkapsel?

Je wil graag op voorhand je make-up en haar een keer uittesten. We bespreken in detail je wensen, welke kleuren je zal dragen, welke make-up je dagelijks draagt … Het geeft op de dag van het huwelijk ook rust als je weet wat je kan verwachten.

Moet ik de dag er voor iets speciaal doen?

Haren worden het best gewassen de dag voor het huwelijk. Dit gaat zorgt ervoor dat je kapsel beter blijft zitten en minder glad is. Gebruik ook geen conditioner of andere producten die je haar te glad maken. Ga niet slapen met een staart, dit zal een knik in het haar geven.

Welke behandelingen zijn aangeraden?

Laat je wenkbrauwen epileren. Dit opent je blik en laat je ogen meer stralen. Ga een paar dagen voor je huwelijk niet experimenteren met producten. Er is altijd een kans dat je een allergische reactie krijgt. Of een haarkleur die er toch anders uit ziet dan je had gehoopt. Begin met je huid goed te hydrateren. Maak een afspraak voor een gelaatsverzorging. Als je je huid goed verzorgt en hydrateert, zal je make-up ook langer blijven en zal je gezicht stralen. Heb je last van droge gesprongen lippen? Scrub je lippen met de daarvoor gemaakte lippenscrub en hydrateer ze enkele dagen ervoor met een lippenbalsem.

Zijn verplaatsingskosten in de prijs inbegrepen?

Proef gaat steeds door in mijn salon. Verplaatsingskosten de dag van het huwelijk zijn inbegrepen (tot 75 km vertrekkende vanuit Melsele).

Welke supplementen zijn wel of niet inbegrepen in de prijs?

 

Haarjuwelen worden voorzien door de klant zelf. Haarspeldjes/schuivers en haarproducten worden voorzien door mij en zijn inbegrepen in de prijs. Bij een make-up krijg je een klein potje met je lipstick in zodat je heel de dag kan bijwerken indien nodig. Extra wimpertjes plaatsen is niet in de prijs inbegrepen. Betalend parkeren wordt aangerekend. Tarieven kan je hier terug vinden.

Is er een mogelijkheid om voor de fotoshoot of receptie een touch-up te krijgen?

Ik kom graag later op de dag nog een keer langs om je make-up bij te werken. Tarieven kan je hier aanvragen.

Wij willen in het buitenland huwen, is er een mogelijkheid om tot onze bestemming te komen?

 

Er is niks zo prachtig als huwen in het buitenland. Wil je die dag kunnen vertrouwen op je make-up artist dan ga ik graag mee. Dit kan vanaf € 1000. Vraag hier je offerte aan.